Acceptam carduri bancare emise oriunde în lume sub sigla Visa și MasterCard.

 

Cumperi fara sa te deplasezi – plata cu cardul te ajuta mult daca vrei sa cumperi online. Stand acasa, in fotoliu sau pe canapea, si avand acces la internet, poti cumpara absolut orice si sa platesti cu cardul online.

Trebuie doar ca, la confirmarea comenzii, sa introduci datele de pe card (nume, prenume, numar de card, cifrele de pe spate).

Pentru siguranta datelor tale, cele mai multe site-uri folosesc un sistem de securitate prin care, inainte de confirmarea platii, vei primi un mesaj pe telefon cu un cod pe care va trebui apoi sa il introduci in comanda.

Tranzactia urmeaza sa fie confirmata prin e-mail, pe adresa oferita la plasarea comenzii. In cazul in care plata nu se autorizeaza, vei primi un mesaj de reincercare.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele Visa (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, eDever foloseste platforma Netopia Payments.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul Netopia Payments. eDever nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

 

 

Sus